NVMS 2.0 Softversko rešenje za kontrolu temperature

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

NVMS2.0. TSS je nedavno objavljenja nova verzija NVMS softvera i osmišljena je prvenstveno u cilju omogućavanja bezbednog nastvka odvijanja privrednih aktivnosti u skladu sa merama opreza usled pandemije Covid 19. Fokusirana je naročito na praćenje telesne temperature pomoću termalne kamere i tableta kao i kontole gužve uz pomoć TVT E3 AI IPC. Služeći se naprednim mogućnostima upravljanja video nadzorom i visokom preciznošću i efikasnošću funkcije za merenje temperature, sistem ima sposobnost detektovanja osoba koje ne nose masku ili čija telesna temperatura odstupa od normalnih vrednosti a sve to u relanom vremenu i uz upozorenje automatski iskačućim alarmnim prozorom. Kao dodatak tome, uz trenutnu statistiku kao i statistiku prethodnih merenja teperature sistem može uspešno da kontroliše i protok ljudi. Dostupan je za veći broj proizvoda i može da se primenjuje u različitim životnim situacijama i na raznim mestima gde za to postoji potreba.

OSNOVNE PREDNOSTI

POUZDANOST

Prikaz broja propuštenih osoba/ osoba sa visokom temperaturom (do određenog dana kao i ukupno) u realnom vremenu dok beskontaktno merenje onemogućava potencijalno širenje zaraze.

EFIKASNOST

Detekcija maske, visoke temperature kao i prepoznavanje lica.
Beleženje i upoređivanje podataka u relanom vremenu. Efikasnost integrisanog menadžmenta može biti unapređena povezivanjem automatskog alarma, konstantnim monitoringom u relanom vremenu, vizuelnim praćenjem kritičnih zona, te komandovanjem i reagovanjem u slučaju opasnoti.

FLEKSIBILNOST

Podržana široka paleta termalnih proizvoda.
Lako upravljanje i prilagodljivost različitim potrebama.

JEDNOSTAVNOST

Prikaz broja propuštenih osoba / osoba sa visokom temperaturom, do određenog dana kao i ukupno. Prikaz u vidu dijagrama sa trenutnim statusom podataka za industrijske parkove i gradilišta.
Prikaz broja ljudi koji ulaze u objekat i izlaze iz njega, kao i kontrola vozila koja pristižu na parking i napuštaju ga te i drugih podataka u raznim vremenskim periodima, predstavljaju osnov za donošenje odluka i detaljne podatke administratorima.

KARAKTERISTIKE


PREGLED UŽIVO PUTEM KLIJENTA

 1. Podržava podešavanje temperaturnog praga
 2. Alarm i glasovno upozorenje će biti aktivirani u interfejsu za prenos uživo ukoliko telesna temperatura prevazilazi unapred definisani temperaturni prag
 3. Podržava prikaz statusa maske u interfejsu za prenos uživo
 4. Prikaz temperature i snapshotova lica u relanom vremenu
 5. Prikaz ukupnog broja propuštenih lica, lica sa viskom temperaturom, lica bez maske itd.

U SLUČAJU POJAVE TEMPERATURNIH ANOMALIJA:

Za potrebe našeg testa podesili smo alarm da se oglasi pri zabeležavanju temperetaure od 36,5 C°. Preporučujemo da podesite temperaturni prag na 37,2 C° u normalnim okolnostima, a korisnik može i da prilagodi podešavanja svojim potrebama.

 • Po otkrivanju anomalije, operater može termometrom da ponovi merenje temperature osobi kod koje je uočena anomalija kao i da unese ispravne vrednosti u program kako bi se izbegao lažni alarm
 • Nakon potvrđivanja rezultata, operater može da unese detaljne informacije o osobi čija teperatura odstupa od normalnih vrednosti kako bi se lakše vršile kasnije provere


UPRAVLJANJE PODACIMA

Za potrebe našeg testa podesili smo alarm da se oglasi pri zabeležavanju temperetaure od 36,5 C°. Preporučujemo da podesite temperaturni prag na 37,2 C° u normalnim okolnostima, a korisnik može i da prilagodi podešavanja svojim potrebama.

 • Podržava pretraživanje podataka na osnovu vremenskog perioda, raspona temperature i načinu upravljanja alarmom. ?
 • Podržava prikaz snapshotova i temperaturnih vrednosti pri pretraživanju željene osobe.
 • Neobrađene informacije alarma mogu biti uređene ali se ne mogu naknadno menjati nakon što ih uredite i sačuvate promene.
 • Evidenciji broja osoba kao i osoba sa temperaturnom anomalijom zabeleženoj u bilo kojoj stanici za praćenje može se pristupiti u bazi podataka a podaci mogu i da se eksportuju.

PRAĆENJE LICA

 • Podržava blok liste, liste odobrenog pristupa i alarm upozorenja na nepoznata lica.
 • Podržava prikaz zabeleženih osoba, uključujući telsnu temperaturu i da li lice nosi masku ili ne.
 • Podržava pretragu baze podataka, snapshotova, podudaranja lica itd.
 • Podržana evidencija prisustva lica sa maskom

Arhitektura prikaza

Povezne vijesti

Bez žica. Bez briga.

Bežični protivprovalni alarmni sistem za vrhunsku zaštitu Najnagrađivaniji bežični sigurnosni sistem u Evropi Nova generacija

E3 IPC

UVOD E3 IPC je serija mrežnih kamera za projekte male i srednje veličine. Proizvodi iz