O nama

Kompanija

Nakon mnogo godina uloženog truda i rada uvijek smo težili biti bolji, što činimo i danas, jer smo sigurni da kada kvalitet postaje, dugo i ostaje!

AMD ELECTRONICS je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom profesionalne tehnike, opreme i sistema za IP CCTV, Analogni video nadzor, Komunikacione i mrežne opreme, Kontrole pristupa, Protivprovalnih sistema, Sistema za dojavu požara, Profesionalne audio tehnike.

Poslovne aktivnosti kompanije podiljene su u dva segmenta:

AMD ELECTRONIC Security Systems

Uvoz, prodaja ugradnja i servis profesionalne opreme za CCTV, dojavu požara i protivprovalu, kontrolu pristupa, računarske mreže, interfonske i video interfonske sisteme.

AMD Light

Trgovina na malo LED indutriske i dekorativne rasvjete i koja za cilj ima razvijati LED tehnilogiju za potrebe svojih kupaca.

Istorija

AMD ELECTRONICS osnovan 2013. kao obrtnička djelatnost gdje 2016 g prelazi u AMD ELECTRONICS d.o.o i započinje posao uvozom i distribucijom alarmnih sistema i opreme za video nadzore. Stečena profesionalna iskustva, klijenti, poverenje partnera i proizvođača i razvijena mreža distributera,pomažu nam da unaprijedimo poslovanje u oblasti tehničkih sistema sigurnosti. Kompanija AMD ELECTRONICS je specijalizovana za IP CCTV kamere,alarmne sisteme,sisteme dojave požara,kontrole pristupa i komunikacija.

Danas se razvijamo u dva pravca. Pored uvoza i distribucije profesionalnih sistema, AMD ELECTRONICS pomaže arhitektama,projektantima i inženjerima u dizajnu i izradi komplektnih rešenja tehničke zaštite, sistema signalizacije i dojave,ispunjavajući i najkomplikovanije zahtjeve kupaca i investitora.

Filozofija

Naša filozofija je isporučiti inovativne proizvode, napravljene po mjeri rešenja koja zadovoljavaju zahtjeve klijenata odgovaraju svim izazovima kojima sistemi tehničke zaštite treba da odgovore.

Razumijemo važnost vjerodostojnosti i pouzdanosti u poslovanju i zato je komunikacija sa našim partnerima i klijentima otvorena i iskrena.Trudimo se da uvijek isporučimo najbolje rešenje po najpovoljnijoj cijeni.

Naša posvećenost klijentu ne završava se prodajom.Obezbeđujemo tehničke konsultacije, kompletnu podršku i kvalitetnu uslugu našim klijentima tako da je iskorišćenost kvaliteta i prednosti ugrađenih sistema maksimalna.

Strategija

Glavni i strateški prioritet AMD ELECTRONICS-a je stalno poboljšanje konkurentske snage preduzeća na tržištu.
Sledeći ovu strategiju ulažemo u razvoj,edukaciju i raznovrsnost proizvoda,slijedimo inovativne tehnologije i nudimo najsavremenije sisteme tehničke zaštite. Naši stručnjaci daju tehnologiji dodatnu vrijednost kroz kvalitetnu uslugu tehničke podrške i konsultacije. Kompanija usvaja prakse i sisteme za kontrolu kvaliteta sa dokazanom pouzdanošću.

Puna pažnja usmjerena je na odnose sa našim partnerima i dobavljačima, sa ciljem uspostavljanja i održavanja otvorene i dugoročne saradnje sa svakim od njih. U tu svrhu,obezbjeđujemo inovativne proizvode,dobar marketing,profesionalnu tehničku podršku ili ukratko:bezbjednost,sigurnost i bezbrižnost koje su neprocenjive.